Topometrica

Η εταιρεία

Το Τεχνικό Γραφείο με διακριτικό τίτλο “Topometrica” – Μπουτσιάδου Κατερίνα ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2014 στην πόλη της Καστοριάς από την Μπουτσιάδου Κατερίνα (Αγρ. Τοπογράφο Μηχανικό Α.Π.Θ). 

Εξειδίκευση - Δια βίου μάθηση.

Θεμελιώδη αρχή μας αποτελεί η φιλοσοφία της στοχευμένης εξειδίκευσης και της δια βίου μάθησης. Δεν θεωρούμε ότι η μόρφωση και η εκπαίδευση είναι κάτι που τελειώνει κάποτε, αντιθέτως πρόκειται για μία συνεχιζόμενη διαδικασία στην πορεία της οποίας βελτιωνόμαστε συνεχώς σαν επιστήμονες και σαν άνθρωποι.

Για το λόγο αυτό επενδύουμε στην εκπαίδευση και στην εξειδίκευση σε ολοένα και περισσότερα πεδία εφαρμογών του μηχανικού, πάντα με απώτερο στόχο την παροχή της καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών.

Στον τομέα της εκπαίδευσης απόδειξη των παραπάνω αποτελούν οι τίτλοι σπουδών :

  • Δίπλωμα Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Μεταπτυχιακό στο Διατμηματικό τμήμα της Πολυτεχνικής Σχολής των Αρχιτεκτόνων με τίτλο: Προστασία Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού
  • Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
  • Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση και Μεταφορά του Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
  • Μελετητικό Πτυχίο στις Κατηγορίες Τοπογραφικών και Υδραυλικών Έργων
  • Εγγραφή στο Μητρώο των Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτηρίων

 

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η εκπαίδευση πραγματοποιείται ταυτόχρονα και παράλληλα με την εργασία και την εφαρμογή των γνώσεων στην πράξη. Διότι για μας δεν αποτελεί αυτοσκοπό αλλά μέσο για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και τη δημιουργία καλύτερων υποδομών για έναν καλύτερο κόσμο.

Απόδοση - Οικονομία

Στόχος του γραφείου είναι η κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη με το μικρότερο δυνατό κόστος. Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της περιουσίας σας και η διαχείριση των ακινήτων σας προστατεύοντας σας από μελλοντικά έξοδα και ταλαιπωρία για διορθώσεις “λαθών” και “παραλείψεων” που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί εξ αρχής.

check

Εμπιστοσύνη

check

Συνέπεια

check

Εντιμότητα

check

Αξιοπιστία

Με αυτά τα χαρακτηριστικά στεκόμαστε δίπλα σας

Τεχνολογία - Εξοπλισμός

Η καινοτομία και η διαρκής τεχνολογική αναβάθμιση τόσο του υλικού όσο και του άυλου εξοπλισμού του γραφείου αποτελούν παγιωμένη πρακτική της επιχείρησης. Η συνεχής βελτίωση της μεθοδολογίας και η διεύρυνση της τεχνογνωσίας σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, βοηθά στην εκπλήρωση των αναγκών σας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Στην Topometrica συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες. Επεκτεινόμαστε στην παραγωγή Τοπογραφικών Διαγραμμάτων με τη μέθοδο της Φωτογραμμετρίας με τη χρήση drone. Εκπαιδευόμαστε σε νέα λογισμικά και παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην τεχνολογία για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Ο εξοπλισμός της επιχείρησης είναι τελευταίας τεχνολογίας για να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ποιότητας και ακρίβειας των παραγόμενων προϊόντων.

Ο εξοπλισμός του γραφείου αποτελείται από σύγχρονο γεωδαιτικό σταθμό laser (total station) , διπλόσυχνο δέκτη GPS , drone, αποστασιόμετρα, υπολογιστές με τις κατάλληλες δυνατότητες για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων για την παραγωγή του τελικού αποτελέσματος.